Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

„ТОПЪЛ ПОД“


„ТОПЪЛ ПОД" 

Костадин Трайков
Търговски Директор

 

„ТОПЪЛ ПОД" е компания, насочена към нуждите на потребителите в сферата на подовото отопление с инфрачервено фолио HEAT PLUS, подови отоплителни системи, соларни панели и ветрогенератори.


Инфрачервеното нано-карбоново фолио за отопление HEAT PLUS е технологично нов и модерен продукт, здравословен и икономичен, който вече успешно се налага на българския пазар.


Какво представлява Инфрачервеното фолио HEAT PLUS ? Как топли?


Инфрачервеното фолио HEAT PLUS трансформира енергията чрез нано-карбоновата си решетка в инфрачервена топлинна енергия. Продукт за отопление без аналог, здравословен и енерго-спестяващ. HEAT PLUS поддържа максимална температура 45 градуса и е в система с термоизолационна подложка, кабели и терморегулатор. След натискане на СТАРТ бутон на HEAT PLUS започва безшумно да работи. HEAT PLUS е един от най-модерните и икономични модели на съвременно здравословно инфрачервено отопление.


ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ИНФРАЧЕРВЕНО
ФОЛИО HEAT PLUS


Подово, стенно и таванно отопление, външни подстъпи, използва се за основно отопление в апартаменти, къщи, вили, училища, детски градини, обществени сгради, заведения, офиси, складове, оранжерии, спа центрове и други. HEAT PLUS загрява бързо и има висока устойчивост на топлина (над 100 градуса). Въпреки това не съществува опасност от допир до нагорещена повърхност, при което е напълно безопасно за Вашите деца. Неговата иновативност е в излъчването на инфрачервени вълни от дълго-вълновия обхват, които не само пестят електрическа енергия, но са и здравословни. Инфрачервеното фолио за отопление HEAT PLUS е изключително тънко и позволява свобода в поставянето му върху различни по размери и приложение повърхности.


Технологичната иновативност на инфрачервеното фолио позволява да се направи бърз монтаж по няколко начина: под замазка - баня, коридор, офис, ресторант или тераси на заведения, като покритието може да бъде - камък, теракот, гранитогрес или щампован бетон. Под ламиниран паркет - след като сте подготвили помещенията, преди да се положи ламината, полагаме HEAT PLUS и веднага върху него се нарежда ламинат. Ако сте завършили апартамента и имате вече поставено основно отопление, но все пак ви е студено на краката, Ви предлагаме нашето инфрачервеното килимче, което се поставя под килима, в хол, кухня, детска стая или където Ви е приятно да отделите време за себе си и своето семейство. Познавайки продукта HEAT PLUS и неговите качества, бихте могли да си осигурите баня с неповторим комфорт.Суха и топла баня при ниски инсталационни и енергийни разходи.


Подовото отопление с Инфрачервeно фолио HEAT PLUS е с гарантиран живот от над 30 години.


ЗДРАВОСЛОВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА HEAT PLUS


Доказано е, че Инфрачервените лъчи оказват едновременно здравително, противовъзпалително, стимулиращо и възстановително действие на човека. Въздействието му върху тялото намалява заболеваемостта и стареенето на организма. Инфрачервеното лъчение помага на нашият организъм да предотврати или да се справи с повечето известни вирусни атаки, като стимулира естественото съпротивление на организма срещу тях чрез засилване на имунитета. Инфрачервеното фолио HEAT PLUS ще запази свежестта и естествената влага на въздуха в помещенията, като същевременно предпазва от появата на мухъл.


СРАВНЕНИЕ С ДРУГ ТИП ОТОПЛЕНИЕ


Инфрачервено фолио HEAT PLUS / климатични системи:


Климатикът завихря въздуха, a топлият въздух се качва нагоре, докато инфрачервените вълни генерирани от фолиото действат активно и ефективно до 1,60 м височина, т.е. когато сме седнали ние сме на около 50 см от пода, така че ние сме постоянно в зоната на комфорт на инфрачервените вълни. При стартирането на системата инфрачервените вълни нагряват само материалните тела, въздуха се нагрява в последствие взаимодействието с тях. За климатичните системи височината на помещението е от съществено значение, докато за инфрачервените лъчи височината на помещението не е от значение. При спирането на циркулационна помпа спира отоплението, а при нас ако откаже терморегулатора спира една стая. Фолиото има гарантиран живот 30 г.

+359 879 00 22 53
, Фирма"Топъл под"ЕООД,гр.Варна, ул."Цариброд"45
office@heatfloor.bg, www.heatfloor.bg; www.heatfloor.store

 


 
    Share