Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

„Големият Взрив" събира звездите на България в обща кауза


„Големият Взрив" събира звездите на България в обща кауза

Най-добрите експерти, лектори и инфлуенсъри на едно място - с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса.

„Големият Взрив"2019 e най- големият форум за личностно развитие и предприемачество в Източна Европа. На него идват най-добрите експерти, за да споделят своя практически опит, умения и знания.
Събитието е насочено към предприемачи, фрийлансъри и всеки, който иска да започне свой бизнес. Всеки участник ще има възможност да сподели личното или професионалното си предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери.
Лектори в тазгодишното издание на „Големият взрив" ще бъдат:

- Пламен П. Попов - Основател на „Големият взрив" и съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество, социален предприемач, мастър в продажбите, автор.
Има 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е на стойнос 1 000 000 лева, когато е 25-годишен. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът", в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят"- единственият практически наръчник по предприемачество в България.

- Ясар Маркос - треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да смени фокуса, напуска високоплатената си работа и се посвещава на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.
Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот.

- За пръв път в България ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова - експерт по комуникации, повече от 20 години. В портфолиото на управляваната от нея компания влизат клиенти, като „Петрол", Christian Of Roma, Валмарк и много други.
Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на „ Големият взрив" 2019 са:
- Владимир Караджов от „Бригада „Нов дом"
- Наталия Кобилкина - български сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.
- Лазар Радков - автор на книгата "Яж шоколад и отслабвай" и човекът , благодарение на когото цяла България събира капачки за благотворителност.
- Михаил Христов - български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.
- Явор Янакиев - по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна.
- Маги Джанаварова - българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл".
- Биляна Йотовска - един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд - Biliana Yotovska label.
- Дара Екимова - българска певица. Участник в телевизионното шоу „Големите надежди", както и в „Екс фактор"

На предстоящото събития освен интересни практически лекции в сферата на продажбите, маркетинга, взаимоотношенията, личностното развитие, организаторите са подготвили и богата шоу програма с изпълнители като: 100 Кила , Маги Джанаварова, Secret Garden Show и още много изненади.

Билетите са вече в продажба от Bilet.bg и Евентим , както и на https://bigbang.ulrp.bg/tickets/

 

 


 
    Share