Брой 04, 2019 LII   вход за абонати  
bg | en           

„БИЗНЕС КЛУБ” СЪБРА НА ЕДНО МЯСТО МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС


„БИЗНЕС КЛУБ” СЪБРА НА ЕДНО МЯСТО
МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС

Вижте видеопрезентация на събитието - тук

Над 400 гости - представители на малкия и средния бизнес, депутати в българския парламент, евродепутати, членове на правителството, оглавяващи изпълнителни агенции, кметове, събра списание „Бизнес Клуб" на първата си годишна среща. Събитието бе в понеделник на 15 февруари в голямата зала „Концертна" на Централния Военен клуб в София. Сред гостите бяха и ръководители на работодателски организации, както и представители на чужди търговски камари и фирми в България.

Мисията и каузата на сп.„Бизнес Клуб" е да работи за създавене на условия на коректност и доверие между бизнеса и държавата, да е информационен мост в изграждането на добра бизнес среда.

По време на събитието бе направена презентация на издателската програма на списанието, на инициативите, които ще се проведат през 2016 г., бяха представени експертите, които водят специализираните рубрики, както и някои от основните автори и коментатори.

Пред гостите бяха прочетени поздравителни адреси от вицепремиерите Томислав Дончев и Меглена Кунева. Специални поздравления поднесоха председателят на Обединени бизнес клубове Веселин Халачев, Цветан Симеонов - председател на Българската Търговско - Промишлена Палата, Роберто Маскали - изпълнител директор на Конфиндустрия България, Любен Станев Лалев - председател на Асоциация "Качество на живот" както и създателката на елитния клуб на предприемачи „Мастерс Бизнес клуб" Росица Сандулова.

Видеообръщения и поздрави към сп. „Бизнес Клуб" направиха световният експерт по продажби Грант Кардон, както и обичаните от поколения българи музиканти от група „Фондацията".

След виеообръщението на председателя на Европейския алианс на малкия бизнес ESBA Дейвид Каро, Веселин Халачев от ОБК, Иван Тошев от Националното сдружение на малък и среден бизнес и Пламен Грозданов от Съюз "Произведено в България" обявиха идеята за сближаване на организациите на МСБ с цел постигане на представителност при преговорите в така наречената Тристранка - съвета за социално партньорство за преговори между работодатели, синдикати и изпълнителна власт.

Микро, малкия и средния бизнес в България на практика създават почти 99% от работните места в страната, а на практика не могат да са пряко представени в Тристранката.

На националната среща - представяне на сп.„Бизнес Клуб" бяха раздадени и специални награди и грамоти от името на списанието. Получиха ги отличени фирми и общини. С благодарствени грамоти и сертификати бяха отличени и наши партньори и експерти.

Министерството на Икономиката пък получи специален подарък за институцията - уникална, единствена снимка на българския павилион на изложението ЕКСПО 1906 г. в Милано, Италия. Павилионът е изгорял при пожар и след това възстановен с труда на доброволци в рамките на изложението. Подаръкът получи г-жа Даниела Везиева, заместник-министър на икономиката. Пред главния редактор на „Бизнес Клуб" Велислав Русев тя обеща репродукцията да намери място в коридорите на МИ, където има и други достойни спомени от икономическата история на България.

За добрата атмосфера и настроение допринесоха много изпълненията на известната народна певица Поли Паскова и ансамбъл "Чинари".

А сега за наградите:

- БИО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД - НАГРАДАТА ПОЛУЧИ МИЛЕНА ИВАНОВА, СЪСОБСТВЕНИК НА КОМПАНИЯТА И УПРАВИТЕЛЯТ НА ФИРМАТА ВЕНЦИСЛАВ ГОЦЕВ. НАГРАДАТА ВРЪЧИ СТАМЕН ЯНЕВ, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА БЪЛГАРСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ.

НАГРАДАТА Е ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО ПО ЕВРОПРОЕКТ ЗА "ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕХ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕЛЕТИ ОТ ДЪРВЕСНА БИОМАСА, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИНВЕСТИЦИЯТА С. МИРКОВО. В РАМКИТЕ НА ПРОЕКТА Е ИЗГРАДЕН ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ ЗА ПЕЛЕТИ ОТ ДЪРВЕСНА БИОМАСА С КАПАЦИТЕТ 1000 КИЛОГРАМА НА ЧАС. ЗА УСПЕШНОТО И КОРЕКТНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА ПРИНОС ИМА КОНСУЛТАНТСКАТА КОМПАНИЯ КОРЕКТ КОНСУЛТИНГ ГРУП ООД.

ПРЕДПРИЯТИЕТО БИО ЕНЕРДЖИ ГРУП ООД РАБОТИ УСПЕШНО И РЕАЛИЗИРА СВОЯТА ПРОДУКЦИЯ В СТРАНАТА И НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР.

- "ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ" АД
НАГРАДАТА ПОЛУЧИ МАРИН ГЕНУРОВ, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ. ВРЪЧИ Я РОБЕРТО МАСКАЛИ, ДИРЕКТОР НА КОНФИНДУСРИЯ БЪЛГАРИЯ
НАГРАДАТА Е ЗА УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНИ 5 ПРОЕКТА ПО ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ, ПО ПРОЕКТ ПО МЯРКА 121 ОТ ПРСР 2007-2014 „МОДЕРНИЗАЦИЯ НА СЪЩЕСТВУВАЩА ОТОПЛИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ И КЛИМАТА В ОРАНЖЕРИЙНИТЕ КОМПЛЕКСИ НА ОРАНЖЕРИИ ГИМЕЛ АД, И РАЗШИРЯВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ НА ДРУЖЕСТВОТО" НА СТОЙНОСТ 1 500 000 ЛВ.

- НАГРАДА ЗА ОПИТ И ЕКСПЕРТИЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕКСПЕРТИ И УЧЕНИ ПОЛУЧИ ИНСТИТУТ ПО СИСТЕМНО ИНЖЕНЕРСТВО И РОБОТИКА ПРИ БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ (ИСИР-БАН) АКАДЕМИК ЧАВДАР РУМЕНИН, ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА И РЪКОВОДИТЕЛ НА ПРОЕКТА ПОЛУЧИ НАГРАДАТА ОТ НАЙ-МЛАДИЯ ДЕПУТАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА АНДРЕЙ НОВАКОВ.

НАГРАДАТА Е ПО ПРОЕКТ "НОРВЕЖКИЯТ ОПИТ ЗА УСТОЙЧИВА ЕНЕРГЕТИКА И ОКОЛНА СРЕДА В БЪЛГАРИЯ-ПОВИШАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ КАПАЦИТЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИ И МЕСТНИ ВЛАСТИ", ФИНАНСИРАН ПО ПРОГРАМА „ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ", КОЯТО Е ЧАСТ ОТ НОРВЕЖКИЯ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ И ФИНАНСОВИЯ МЕХАНИЗЪМ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ИКОНОМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО МЕЖДУ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ИСЛАНДИЯ, КНЯЖЕСТВО ЛИХТЕНЩАЙН И КРАЛСТВО НОРВЕГИЯ.

- "ПАТЛИДЖАНСКИ" ООД ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ФИРМА. НАГРАДАТА БЕ ВРЪЧЕНА ОТ ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА ДАНИЕЛА ВЕЗИЕВА НА РОСИЦА И СТАНИСЛАВ ПАТЛИДЖАНСКИ.

ФИРМА "ПАТЛИДЖАНСКИ" ООД Е ПОЗИЦИОНИРАНА В СФЕРАТА НА МЕТАЛНИТЕ ИЗДЕЛИЯ.
ПРОИЗВЕЖДА ЛЕНТОВИ СИФОНИ ЗА БАНЯ ОТ ИНОКС, КОИТО ИЗНАСЯ В ДЪРЖАВИ НА ТРИ КОНТИНЕНТА. ПОДИЗПЪЛНИТЕЛ Е НА РЕДИЦА БЪЛГАРСКИ ФИРМИ С ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ ЗА ИЗНОС.

- „КАЙФ" ЕООД ПОЛУЧИ НАГРАДА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ФИРМА ПО ЕВРОПРОЕКТ. НА УПЪЛНОМОЩЕНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ СЕВАГ ДЖИДЖИРИАН НАГРАДАТА ВРЪЧИ ЧЕТИН КАЗАК, НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

ФИРМА „КАЙФ" ЕООД Е ТЕКСТИЛНА КОМПАНИЯ, КОЯТО РАБОТИ В ОБЛАСТТА НА ПЛЕТИВОТО. КОМПАНИЯТА РАЗПОЛАГА С ОБОРУДВАНЕ И МАШИНИ ОТ ВИСОК КЛАС. „КАЙФ" ЕООД РАБОТИ С КЛИЕНТИ НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПАЗАР.

- ФИРМА „ЕЛМА 13" ЕООД ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИЗДЕЛИЯ ПО ЕВРОПРОЕКТ, КОЙТО ПЕЧЕЛИ ПРЕЗ 2015 Г. ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО И ПОВИШАВАНЕ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА ФИРМАТА. "ЕЛМА 13 - ООД" Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА. СПЕЦИАЛИЗИРАНА Е В ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТОЛОВЕ И МАСИ ОТ МАСИВНА ДЪРВЕСИНА.
ВРЪЧВАЩАТА НАГРАДАТА МАРИЕТА ЗАХАРИЕВА, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ИАНМСП ИЗПОЛЗВА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗТЪКНЕ КОЛКО Е ВАЖНО ДА СЕ ПОДПОМАГА В РАЗВИТИЕТО СИ МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС, КОИТО В БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО С МИКРОПРЕДПРИЯТИЯТА СЪЗДАВАТ ОКОЛО 61 % ОТ БВП.

Кметът на ОБЩИНА ЧАВДАР ПЕНЧО ГЕРОВ ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА ОБЩИНАТА ЗА НАЙ - ПРАВИЛНО РАЗХОДВАНЕ НА СРЕДСТВА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ. НАГРАДАТА ВРЪЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БТПП ЦВЕТАН СИМЕОНОВ.

ОБЩИНА ЧАВДАР Е ЕДНА ОТ НАЙ-МАЛКИТЕ ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ С НАСЕЛЕНИЕ 1238. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОБЩИНАТА Е НА ВОДЕЩО МЯСТО ПО УСВОЯВАНЕ НА СРЕДСТВА НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРУКТУРНИ ФОНДОВЕ.

РЕАЛИЗИРАНИ СА РЕДИЦА ПРОЕКТИ СЪС СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА И ДРУГИ ПРОГРАМИ ОТ РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ.

С ГОРДОСТ ДА НОСИ ДЕВИЗА: „АКО ИМА РАЙ НА ЗЕМЯТА - ТОВА Е БЪЛГАРИЯ. АКО ИМА РАЙ В БЪЛГАРИЯ - ТОЙ СЕ НАМИРА ТУК!

ОБЩИНА СЛИВНИЦА - НАГРАДАТА ПОЛУЧИ КМЕТЪТ ВАСКО СТОИЛКОВ. ВРЪЧИ Я НАСТИМИР АНАНИЕВ, НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
НАГРАДА ЗА КОМПЛЕКСНО И ЕФЕКТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СРЕДСТВА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ. ДНЕС СЛИВНИЦА СЕ НАРЕЖДА СРЕД НАЙ-УСПЕШНИТЕ ОБЩИНИ В СТРАНАТА ПО РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ. НА НЕЙНАТА ТЕРИТОРИЯ ФУНКЦИОНИРА НОВА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА, ПРЕДЛАГАЩА ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И РАЗВИТИЕ НА МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС.

ОБЩИНА РАКОВСКИ ПОЛУЧИ НАГРАДА, ВРЪЧЕНА ОТ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪРА НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ АТАНАСКА НИКОЛОВА. НАГРАДАТА ПРИЕ ПАВЕЛ ГУДЖЕРОВ, КМЕТ НА ОБЩИНАТА.

ПРЕЗ 2015 Г. В РАКОВСКИ ПРИКЛЮЧВА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИМ ПРОЕКТ - ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ И КАНАЛИЗАЦИОННА МРЕЖА И ПОДМЯНА НА ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 55 МИЛИОНА ЛЕВА. ПРЕДИ ТОВА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ РАКОВСКИ САНИРА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ИЗВЪРШИ КОРЕКЦИЯ НА РЕЧНОТО КОРИТО НА РЕКА СРЕБРА, ИЗГРАДЕН Е И ЦЕНТЪР ЗА НАСТАНЯВАНЕ ОТ СЕМЕЕН ТИП. ПРЕДСТОИ ОБЩИНАТА ДА КАНДИДАТСТВА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНА ЗАЛА И ДА РЕМОНТИРА ЦЕНТРАЛНИЯ ПЛОЩАД НА ГРАДА.

- СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ ЗА ПОЛЗОТВОРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ИНСТИТУЦИИ ПОЛУЧИХА ОБЩИНА БОЖУРИЩЕ И НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ
ПОЛУЧИХА ГИ НИКОЛАЙ ЦЕНКОВ - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ, СТЕФАН СТАЙКОВ - ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ И ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОБЩИНАТА ОТ ИМЕТО НА КМЕТА ГЕОРГИ ДИМОВ. НАГРАДИТЕ ВРЪЧИ НИКОЛАЙ ПОПОВ, ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА.

НАГРАДАТА ЗА ОБЩИНА БОЖУРИЩЕ Е ЗА „ПРОСПЕРИРАЩА ОБЩИНА" С ПРИНОС И ПРИМЕР ЗА ЕФЕКТИВНО СЪТРУДНИЧЕСТВО, ЕКСПЕДИТИВНОСТ И КОРЕКТНОСТ В РАБОТАТА СИ С ИНСТИТУЦИИТЕ.

ОБЩИНА БОЖУРИЩЕ СЕ РАЗВИВА С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ И ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА Е, ЧЕ НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ СЕ НАМИРА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА СОФИЯ-БОЖУРИЩЕ, УПРАВЛЯВАНА ОТ НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ.

РАЗВИТИЕТО НА ТОЗИ МАЩАБЕН ПРОЕКТ Е ПЛОД НА УСИЛИЯТА И ДОБРОТО СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ ДВЕТЕ ИНСТИТУЦИИ.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОЛЗОТВОРНАТА СЪВМЕСТНА РАБОТА ПО МЕЖДУ ИМ, ЗОНАТА СЕ ОЧЕРТАВА КАТО ЕДНА ОТ НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ ЛОКАЦИИ ЗА ИНВЕСТИЦИИ.

НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ БЕ ОТЛИЧЕНА ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА СОФИЯ-БОЖУРИЩЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БОЖУРИЩЕ И
ЗА ЦЯЛОСТНО ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА И ПОДПОМАГАНЕ ПРИТОКА НА ПРЕКИ ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРИЯ.

СЪС СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРИ ФИНАНСИРАНЕ ОТ ИМЕТО НА „БИЗНЕС КЛУБ" БЕ УДОСТОЕНА ПОЩЕНСКА БАНКА, ЗА ОТПУСКАНЕТО НА НИСКОЛИХВЕНИ ЗАЕМИ ЗА ОБОРОТНИ И ИНВЕСТИЦИОННИ ЦЕЛИ НА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПО ПРОГРАМА "НАПРЕД".

Спонсори и партньори на събитието в Централния Военен клуб бяха:

ФИРМА ДЖУЛИАНИ - ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР. ПЪРВАТА ФИРМА ВНОСИТЕЛКА НА ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИЦИ, СИМВОЛ НА КАЧЕСТВО, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ЛОЯЛНОСТ.

ИЗВОРНА ВОДА БАЛДАРАН
- ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ ПРОДУКТ ОТ РОДОПИТЕ, ОТ ЕСТЕСТВЕН ИЗВОР БАЛДАРАН В РАЙОН БЕЗ ИНДУСТРИАЛНА ДЕЙНОСТ. БУТИЛИРА СЕ В НАТУРАЛЕН ВИД БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОБРАБОТКА.

GALA COLLEZIONE
- ДИВАНИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.

ВИНАТА САЙКЪЛ ОТ ИЗБА "БРАТЯ МИНКОВИ"
- ИЗДЪРЖАНИ В ДУХА НА ОЧАРОВАТЕЛНАТА РЕТРО-КЛАСИКА НИ ПРЕПРАЩАТ КЪМ СПОМЕНИТЕ ОТ МЛАДОСТТА И БЕЗГРИЖНИТЕ ГОДИНИ.

''SPETEMA''
Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1999 ГОДИНА КАТО ЧАСТ ОТ ПОРТФОЛИОТО НА „БАЛКАМ" ГРУП, ЛИДЕР НА ПАЗАРА НА КАФЕ В БЪЛГАРИЯ.

ФИРМА СВН ИНЖЕНЕРИНГ ООД - СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ПРОЕКТИРАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ И ИЗДЕЛИЯ ОТ ЧЕРНА И НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА.

ФИРМА ЕЪРКОН ЕООД - ЕДНА ОТ ВОДЕЩИТЕ КОМПАНИИ В ОТОПЛЕНИЕТО, ВЕНТИЛАЦИЯТА, КЛИМАТИЗАЦИЯТА И ХЛАДИЛНАТА ТЕХНИКА

GOLD COLLAGEN
- РЕВОЛЮЦИОНЕН ЯПОНСКИ ПРОДУКТ ОТ НАЙ-НОВО ПОКОЛЕНИЕ ЗА КРАСОТА И ЗДРАВЕ.

ЛАУРА КЕТЪРИНГ
- ПЪРВАТА ФИРМА ЗА КЕТЪРИНГ В БЪЛГАРИЯ. ОТЛИЧЕНА С ЕМБЛЕМАТИЧНАТА НАГРАДА SUPЕR BRAND.

"ТИП-ТОП КУРИЕР" АД
- ПЪРВИЯТ ЛИЦЕНЗИРАН ЧАСТЕН ПОЩЕНСКИ ОПЕРАТОР В Р БЪЛГАРИЯ - ВЪТРЕШНИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПОЩЕНСКИ И КУРИЕРСКИ УСЛУГИ.

ШАТО БУРГОЗОНЕ
, ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СРЕДНИЯ БИЗНЕС, ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И КОЛЕГИ. НАЗДРАВЕ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ!

РЕСТОРАНТИ НИАГАРА
- ФИЛОСОФИЯТА НА ВЕРИГА Е СТРАСТТА ЗА НОВИ ВКУСОВЕ, БОГАТ ВИНЕН ЛИСТ, НЕПОВТОРИМИ И УЮТНИ ЗАЛИ, СТИЛНО АРАНЖИРАНИ ГРАДИНИ. СРЕША ТАМ, КЪДЕТО ИМА ОТНОШЕНИЕ!

ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН САФАРИ
- НАД 4 000 АРТИКУЛА НА ДОБРИ ЦЕНИ И НАСЛУКА.

ДМД КОНСУЛТ
- РЕКЛАМАТА, БЕЗ КОЯТО НЕ МОЖЕМ.

 


 
    Share